Kevään kosteudenhallinnan koulutusten materiaalit julkaistu sivuillamme

Terveet tilat -hanke
Julkaisuajankohta 21.6.2022 14.30
Uutinen
Kevään kosteudenhallinnan koulutusten materiaalit julkaistu sivuillamme

Keväällä 2022 pidettyihin koulutuksiin osallistui lähes 500 kosteudenhallinnasta rakentamisessa kiinnostunutta. Terveet tilat 2028 -ohjelman järjestämien tilaisuuksien kaikki materiaalit on nyt koottu yhteen ohjelman nettisivuille. Kouluttajien esitysten avulla voit tutustua välistä jääneisiin koulutuskertoihin tai palata muistelemaan tärkeimpiä osia kuulemastasi.

Koulutussarjan kohderyhmänä olivat rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille, jotka toimivat kosteudenhallinnan parissa. Koulutusmateriaalit soveltuvat myös esimerkiksi rakennusliikkeessä, rakennusvalvonnassa, teollisuudessa tai alan etujärjestössä työskenteleville sekä rakennus- ja kiinteistöalan opiskelijoille. Kouluttajina toimivat rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointiyritys Sitowisen, RALA ry:n ja STUK:n asiantuntijat. 

Viiden kerran koulutuskokonaisuus toteutettiin ympäristöministeriön toimeksiannosta ja osana Terveet tilat 2028 -ohjelmaa.

Koulutusten aiheet olivat:

Rakennushankkeen kosteudenhallintaprosessin johtaminen - tilaajaohje
Uudistyömaan kosteudenhallinta – yleisesitys kosteudenhallinnasta
Saneeraustyömaan kosteudenhallinta
Kosteusvaurioiden prosessi
Ilmastonmuutoksen vaikutus ja huomiointi rakentamisessa

Käy lukemassa tarkemmat kuvaukset koulutuskerroista ja lataamassa kouluttajien jakamat materiaalit klikkaamalla itsesi koulutuskertojen omille sivuille. Kaikki koulutusmateriaalit löydät pysyvästi osoitteesta: https://tilatjaterveys.fi/kosteudenhallinta.

Uutinen