Järjestötapaamiset toivat tärkeitä näkökulmia ohjelman työhön

Terveet tilat -hanke 23.6.2022 11.00
Uutinen

Terveet tilat 2028 -ohjelma ja Kansallinen sisäilma ja terveys -ohjelma järjestivät tiistaina 21.6. ja keskiviikkona 22.6. sisäilmatapaamiset sosiaali- ja terveysalan ja opetus- ja varhaiskasvatusalan liittojen sekä työmarkkinakeskusjärjestöjen edustajille. Tilaisuuksissa esiteltiin ohjelmien tuloksia ja tuotoksia, pohdittiin sisäilmatilanteen kehitystä viimeisten vuosien aikana ja keskusteltiin jatkossa tarvittavista toimenpiteistä.

Tiistain tilaisuuteen kutsuttuina olivat sote-alan ammattiliittojen ja työmarkkinakeskusjärjestöjen edustajat. Yhteisissä keskusteluissa esiin nostettiin erityisesti työtään vasta aloittelevien hyvinvointialueiden rooli sisäilma-asioiden hoidossa. Kaikki osapuolet arvioivat, että uuden aikakauden alku on sekä hyvä mahdollisuus että tärkeä hetki sisäilmaan liittyvien kysymysten esiin nostamiselle.

Keskiviikkona ohjelmassa oli puolestaan tapaaminen opetus- ja varhaiskasvatusalan liittojen sekä työmarkkinakeskusjärjestöjen edustajien kanssa. Iltapäivän puheenvuoroissa korostuivat erityisesti työsuojeluyhteistoiminnan sekä kouluterveydenhuollon rooli sisäilmatilanteiden selvittämisessä.

Terveet tilat -ohjelma kiittää kaikkia tilaisuuksiin etänä tai paikan päällä osallistuneita antoisista keskusteluista. Tilaisuuksissa pidetyt esitykset löydät alta linkkien takaa.

Uutinen
rakentaminen
sisäilma
terveys