Parlamentaarinen keskustelutilaisuus Terveet tilat 2028 -ohjelmasta ja hallitusohjelman sisäilmakirjauksista

Julkaisuajankohta 5.2.2021 9.10
Parlamentaarinen keskustelutilaisuus Terveet tilat 2028 -ohjelmasta ja hallitusohjelman sisäilmakirjauksista

Järjestämme keskiviikkona 17. helmikuuta klo 8.00–9.30 tilaisuuden, jossa käsitellään Terveet tilat 2028 -ohjelman etenemistä sekä hallitusohjelman sisäilmakirjauksia.

Tilaisuudessa puheenvuoron käyttävät kuntaministeri Sirpa Paatero, opetusministeri Jussi Saramo, tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko, sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen, perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru sekä ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen.

Tilaisuuteen on kutsuttu kaikkien eduskuntaryhmien edustajat, tarkastusvaliokunnan ja ympäristövaliokunnan puheenjohtajat sekä eduskunnan kansanedustajien sisäilmaryhmän edustaja. Heidän on mahdollista esittää tilaisuudessa lyhyet puheenvuoronsa. 

Tilaisuuden päätteeksi Terveet tilat 2028 -ohjelman hankejohtaja Katja Outinen summaa puheenvuorot ja kertoo, kuinka esille nousseet asiat huomioidaan ohjelman jatkotoimenpiteissä.

Aiheesta kiinnostuneet voivat seurata tilaisuutta, joka järjestetään etäyhteyksin. Kokousjärjestelmän teknisistä rajoitteista johtuen kokoukseen voi osallistua enintään 300 henkilöä. Tilaisuus tallennetaan ja tallenne on katsottavissa jälkikäteen kahden viikon ajan verkon välityksellä. Ilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy perjantaina 12. helmikuuta.

VNK008:00/2018