Terveet tilat -foorumi järjestetään 15.2.2023 - tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu

Terveet tilat -hanke
Julkaisuajankohta 22.12.2022 10.00 | Julkaistu suomeksi 22.12.2022 klo 10.55
Uutinen
Terveet tilat -foorumi järjestetään 15.2.2023

Terveet tilat 2028 -ohjelma toivottaa sisäilma-asiantuntijat ja aiheesta kiinnostuneet tervetulleiksi Terveet tilat -foorumiin 15. helmikuuta 2023. Ohjelmassa päivän aikana on ministeripuheenvuoroja, parlamentaarisia paneelikeskusteluja sekä asiantuntijoiden esitelmiä.

Terveet tilat -foorumi järjestetään 15.2.2023 klo 8.50 - 16.00 Helsingin Säätytalolla. Foorumi lähetetään kokonaisuudessaan myös verkossa streamina. 

Päivän ohjelman löydät kokonaisuudessaan päivittyvältä ohjelmasivulta. Tilaisuudessa kuullaan puheenvuorot mm. kuntaministeri Sirpa Paaterolta, tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkoselta ja ympäristöministeriön valtiosihteeri Terhi Lehtoselta. Asiantuntijaesitelmiä pitämässä ovat emeritusprofessori Olli Seppänen, professori Kari Reijula sekä toimitusjohtaja Maija Lehtinen. Lisäksi ohjelmassa on parlamentaarisia paneelikeskusteluja, joihin osallistuvat eduskuntaryhmien edustajat.

Tilaisuus on jaettu teemakokonaisuuksiin, jotka käsittelevät ajankohtaisia ja tärkeitä sisäilmaan liittyviä kysymyksiä. Aamupäivän aikana pureudutaan rakentamiseen ja sisäilman laatuun. Toisessa sessiossa puolestaan painottuvat terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen liittyvät puheenvuorot. Lounaan jälkeisessä viimeisessä sessiossa katseet suunnataan eteenpäin ja tarkastellaan tulevaisuuden sisäilmahaasteita.

Ilmoittautuminen  on käynnissä perjantaihin 10.2. saakka. Tilojen kapasiteetin vuoksi läsnätilaisuuden henkilömäärä on rajoitettu. 

Uutinen