Kansallinen sisäilma ja terveys -ohjelman väliarviointiseminaari 13.3.

Julkaisuajankohta 19.1.2024 12.52
Kansallinen sisäilma ja terveys -ohjelman tunnistekuva

Kymmenvuotinen Kansallinen sisäilma ja terveys -ohjelma on toimintakautensa puolivälissä. Ohjelman väliarviointiseminaarissa 13.3.2024 pääsee kuulemaan, miltä sisäympäristöasiat näyttävät ja keskustelemaan, mihin toimet tulisi kohdentaa ohjelman seuraavalla viisivuotiskaudella.

Kansallisen sisäilma ja terveys -ohjelman tavoitteena on edistää terveyttä ja hyvinvointia vähentämällä sisäympäristöön liittyviä haittoja Suomessa. Ohjelmaa koordinoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), ja työhön osallistuvat aktiivisesti Työterveyslaitos, Filha ry, Hengitysliitto, Allergia-, Iho- ja Astmaliitto sekä Sisäilmayhdistys ry. Ohjelma toteuttaa hallituksen Terveet tilat 2028 -ohjelman terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä koskevia toimia. Ohjelman toimilla kehitetään sisäympäristöön liittyvien ongelmien hallintaa, parannetaan oireilevien ja sairaiden työ- ja toimintakykyä ja lisätään ymmärrystä ja tietoa sisäympäristöjen terveys- ja hyvinvointivaikutuksista.

Ohjelman väliarviointiseminaari järjestetään 13.3.2024 klo 9.15 - 15.00 Helsingissä THL:n tiloissa Tilkanmäellä. Seminaari on kaikille avoin ja maksuton. Seminaariin voi osallistua läsnä tai etänä. 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

 

VNK008:00/2018 valtioneuvoston kanslia